AHA TEAM

- Munkahelyi közösségek -

Munkahelyi közösségeknek

Megtorpant a munkahelyi lendület? Vezetőként úgy érzed, szükség lenne rá, hogy az embereid jobban egymásra hangolódjanak? Új csapatot kaptál, és szeretnéd közelebb hozni őket egymáshoz? Vagy egyszerűen csak szeretnél egy tartalmas élményt a beosztottaidnak?

Akkor a csapatépítőnek is alkalmas programunkat keresed! A tréning segítségével feltárjuk, az egyéni  erősségeket, és megoldást találunk arra, hogy a lehető leghatékonyabban tudják kiegészíteni egymást a kollégák.

 

"Fantasztikus volt megtapasztalni, ahogy a zárkózottnak ismert kollégák kinyíltak a lovak segítségével, és rejtett tulajdonságaikat ismertük meg. A csapat új, eddig ismeretlen erőkkel töltődött fel. 6 hét elteltével is visszaköszönnek a mindennapokban az élményeink, tapasztalataink. Köszönjük!"

- Kriszta

Munkahelyi közösségeknek szóló tréningünkön:

  • segítünk meghatározni a közös célokat
  • szükség esetén újrapozícionáljuk az embereket
  • fejlesztjük a kommunikációt és a problémamegoldást
  • erősítjük a közös gondolkodást
  • segítünk a kudarcok és a sikerek feldolgozásába

A közösség ereje

Mindegy, hogy milyen cégnél dolgozol, ha jó a hangulat, a csapat. De pokol tud lenni a legjobb cégnél való munka, ha nincs, ami összetartson benneteket. Mindenkinek jó, ha érzi, hogy számítanak rá és ő számíthat másokra. Egy csapatépítőn megélhetitek a közösség erejét.

JELENTKEZEM

Kapcsolódó tartalmak

AHA

Lóval asszisztált tréningek

© 2017. Minden jog fenntartva.