- Családoknak -

AHA TEAM

AHA TEAM

- Családok -

Családoknak

Unod már, hogy csemetéd egyfolytában felesel veled, nyomát sem látod a következetességnek magadban? Gyakran kattogsz azon, mit kellene máshogy csinálod, vagy hogy hol rontottad el?

Mindennel elégedett vagy, de szeretnél még jobb lenni? Nehéz életszakaszban van a gyereked vagy te, akár a párod, esetleg mindannyian?

Ne az internetet bújd, ne próbálj általánosságokról szóló írásokban megtalálni a megoldást a saját, egyéni problémáitokra. És még mielőtt a mellkasodra üttetnéd  rossz szülőség skarlát betűjét, adj egy esélyt magadnak, magatoknak arra, hogy megtaláljátok a probléma gyökerét.

Ne felejtsd el: nincs tökéletes ember

Lóval asszisztált tréningünkön megtudhatod, hogy szülőként milyen területekre kell odafigyelned, mik azok a berögzült viselkedésformák, amiken változtatnod kell azért, hogy minél harmonikusabb legyen a kapcsolatod a gyerekeddel, pároddal vagy anyósoddal.

"Mindenki ismer anyós vicceket. Nálunk valóság volt, és nem volt vicces. A feleségem kért meg, hogy tegyek valamit az anyámmal, mert ő már nem bírja. Tettem. Elküldtem őket a tréningre. A feleségem is és az anyósom is végre egyetértettek valamiben: nem vagyok normális! Hogy ők ketten 10 percnél többet együtt legyenek kettesben?! Úgy fest örök barátnők nem lettek, de kezdik megérteni a másikat. És néha már beszélgetnek is."

- Erwin

Családoknak szóló tréningünkön:

  • megoldást keresünk az esetleges kommunikációs problémákra
  • segítünk megtalálni a közös nyelvet
  • segítünk meghúzni a határokat
  • közösségi élményt adunk
  • kitérünk a családtagok önbizalmának egyensúlyára

Családi kapcsolatok erősítése

Közös élmények mélyítik a kapcsolatokat. Az együtt töltött idő egy nem megszokott környezetben meglepő felismeréseket hoz. Megismerjük a másik rejtett oldalait.

JELENTKEZEM

Kapcsolódó tartalom

AHA

Lóval asszisztált tréningek

© 2017. Minden jog fenntartva.